ÇANAKKALE / LAPSEKİ - Lapseki Anadolu İmam Hatip Lisesi

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı okulumuz zaman çizelgesi ektedir.

Ara

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Sevil TAŞKIN tarafından oluışturulan ve beraberindeki okulumuz Akademik Takip Komisyonu tarafından yürütülecek eylem planımız uygulamaya konuldu.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Eyl

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) ilişkin kılavuz yayımlandı.

Buna göre, Bakanlığa bağlı resmî ve özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 8, 11 ve 12'nci sınıf öğrencileri ile örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik düzenlenecek kurslar için başvurular 24-28 Ağustos'ta alınacak.